• Welkom

  Marcino Iwicki, acteur/model die onder andere gespeeld heeft in Flikken Maastricht, GTST, ONM en Vrolijke Kerst, heet u van harte welkom op zijn officiële website.

  Kijk gerust rond voor meer informatie.

  Nieuws

 • Contact

  Contact

  Heb je vragen of suggesties ? Neem dan contact op met info@marcino-iwicki.com

  Management

  Voor boekingen kan je contact opnemen met info@marcino-iwicki.com

  Colofoon

  Webdesign: Tescreations
  Technische realisatie: Tessa Heinen / www.tescreations.nl

  Fotografie

  Foto's 2014: Pim Hendriksen / www.pimhendriksen.com
  Foto's 2012: Ruud Pos / www.ruudpos.nl

  Disclaimer

  Teksten van deze site mogen uitsluitend worden overgenomen onder bronvermelding van www.marcino-iwicki.com. Foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden overgenomen of geplaatst zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.

  Contact Formulier


  Voor vragen of opmerkingen kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen.


 • Biografie

  DOWNLOAD CV

  Marcino Iwicki is een Nederlandse acteur/model. Hij is geboren in Szczecin en is van Pools-Italiaanse afkomst. Op 4-jarige leeftijd emigreert hij samen met zijn moeder naar Nederland.

  In zijn jeugdjaren is hij op school en in zijn vrije tijd al veel bezig met acteren. Zo schrijft hij bijvoorbeeld op 11-jarige leeftijd samen met nog 3 vrienden een theaterstuk en voert deze ook uit in het Stadsgehoorzaal theater in Vlaardingen. Desondanks gaat hij na de middelbare school bouwkunde studeren en behaalt in 2000 zijn titel ing. met zijn HBO-diploma bouwkunde/architectuur. Aangezien zijn passie altijd acteren is geweest, besluit hij (naast zijn werk) zich alsnog volledig op het acteren te storten.

  Zo behaalt hij in 2005 zijn diploma op de 'theaterschool De Trap' in Amsterdam. Daarnaast volgt hij diverse workshops/trainingen met bekende namen uit de filmindustrie zoals onder meer: Monique van de Ven, Antonie Kamerling, Ruud van Hemert, Jean van de Velde.

  Al snel krijgt hij zijn eerste acteeropdrachten, zo is hij onder andere te zien geweest in: Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), Flikken Maastricht, Onderweg naar Morgen (ONM) en Verborgen Gebreken.

  In 2011 krijgt hij zijn eerste internationale gastrol in de best bekeken drama-serie in Israël, Asfur.
  In 2012 is Marcino te zien geweest in diverse producties, zoals de kinderserie Z@PP-delict en in de nieuwe online serie van GTST, Echt weer Edit. Hij heeft meegewerkt aan de pilot van Overspel in de liefde, deze werd verkocht aan de zender en is nu een ware hit op de buis. In 2013 is scripted reality een ware hype in Nederland en is Marcino te zien in verschillende series hiervan: Achter gesloten deuren, Overspel in de liefde, Beschuldigd en Dokters.

  Begin 2014 is de nieuwste commercial te zien van Basic-Fit met Tatjana Simic, hierin vertolkt Marcino de rol van een sportman die vele kilo's gaat afvallen. Hiervoor zijn speciale maskers en dikmaakpakken gemaakt. Hij speelt ook in de Belgische en Franse versie van deze commercial, deze wordt in België uitgezonden.

  In het voorjaar van 2014 heeft hij (naast oa. Hadewych Minis en Jeroen Spitzenberger) meegewerkt aan de jeugdserie Vrolijke Kerst waarin hij de rol van Mikolaj op zich neemt. De serie zal eind 2014 op de televisie te zien zijn. Tevens volgt hij in 2014/2015 lessen van Joshua Hamann (theaterschool Le Pavegnon).
  In de zomer van 2015 weet Marcino een grote rol te bemachtigen in de jeugdserie Zappmissie; Het Geheim Van Eyck als Rinus de boswachter. Ook is hij te zien in gastrollen van o.a. Bagels & Bubbels en Heer & Meester. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan een internationale commercial van Philips.

  In 2016 heeft hij onder meer meegewerkt aan de politieserie Moordvrouw, waarin hij de rol van Aleksy Piekarowicz al vanaf de eerste aflevering op zich zal nemen. De serie zal in het begin van 2017 op televisie te zien zijn. Ook zal hij medio 2017 te zien zijn in de nieuwe detectiveserie Odds als Joop (met o.a. Tygo Gernandt) en in de jeugdserie Spangas als Robin.

  En er komt nog meer..